Thursday, October 13, 2011

All about Semester 4

haih... serious weyhhh.. sem ni kn.. mcm2 hal nk jd kn... kdg2 bosan gaks aku nk hadapi sume tu.. smpai terfikir.. pntnyer la study... tp aku xleh nk cmnie jew.. kena kuat coz sume bnda yg berlaku skrng ni bersangkut paut dgn future aku.. anggap la ini sume cabaran dan dugaanNya. so aku kena terus bersabar, dan xleh nk give up terlalu cpt. pe yg aku keluhkn skrng nie sem ni byk group assignmnt. so cm biase la bila group assignment, mst la ade bnda yg akn jd, as usual mst la ade sleeping partner.. ehmmmm... nape la mst ade group assignment, kdg2 group assignment ni ade kebaikannyer, dan byk keburukannya.. ehm.....

almaklum la... bila dh group ngan org lain kn... perangai lain2, ade la yg suka wt keje last2 minit, salah satu benda yg aku ckup pantang!!! then suka complicated keadaan yg xcomplicated... ade yg xpenah nk amek kisah langsung pun ade gaks kn... tension gaks aku cmnie, aku xde la aku ni sempurna.. aku ni pun xsempurna, aku manusia biase yg xpernah lari dari buat kesilapan, tue dh lumrah manusia okay.

ni lagi satu hal, pe korang rasa, bila korang dh susah payah study for quiz, tetiba one of your classmate tetiba ckp cmnie "puan, quiz postpone leh x??, xready lg la". mst bengang kn.. sedangkan ade jew masa nk study, ehm... yg aku geram tue..dier xleh nk pk ke kalau postpone quiz nie.. buatnyer la ade quiz lain ke, dpt assignment baru ke, suka sgt nk bebankn diri sndiri... sakit ati tw... aku bknnyer pe, kalau dh jwb quiz, kn sng.. dh sttle.. xpyh la nk pk lg dh psl quiz.. ni tak, suka sgt nk postpone... lps tue bila quiz byk.. mengeluh jew tau... padahal nk sgt postpone, then bila dh bertindih ngan quiz lain... baru tau nk mengeluh....
aku pun xtau la nk ckp pe lg dh... seriously, i'm fed up with this matter. but aku kena teruskan gaks tempuhi sume bnda ini smpai aku habis study....

okay la.. smpai sini jew la...

sekian :(