Wednesday, November 16, 2011

Survey for BEL 422 Report Writing...

assalamualaikum w.b.t,

okay.. kali ni aku xde nk mengarut la... kali ni aku nk mintak korang tolong aku wt survey... Kos aku ni ade satu subject known as BEL 422 (Report Writing). utk subject kteorg kena pilih satu topic n wt questionnaire utk tnyer pndapat org... hehehhe... so mintak tolong korang isikan form ni.. form tue kena klik kt SINI.


ni form survey kteorg... hehehe..

Akhir kata.. terima kasih atas kerjasama anda sume... hehehe...

sekian.. :)

Friday, November 4, 2011

Senget

hahaha.... tgk tajuk pun sudah pelik.. nape kali ni post aku bertajuk "senget".. okay la.. sebenarnyer aku nk cter la sepanjang minggu ni... minggu ni ade la minggu senget aku... nape minggu senget.. sbb.. minggu ni la tersgt la bz... nk submit assignment, nk study utk test.. bkn satu.. tp dua test at the same time.. confirm la korang tau cmne rasanyer kn... hahahaha... tue yg membuat aku jd senget.. dalam keadaan senget.. aku redahi juga la... nk wt cmne, dh nama pun belajar.. perkara biase la tue..

layan kan jew la... ngeh2... alhamdulillah.. sume dpt dilalui dgn lancar sekali walaupun pelbagai liku-liku terpaksa di tempuh.. pnt xpyh cter la... mmg pnt kn, so sabo jew la.. think positive jew la.. kdg2 bila rasa cm nk give up... aku kuatkn juga.. tahan jew la segala tension mension (ayat rojak ni) hahaha... jgn ikut okay...  td test pun.. alhamdulillah.. aku dpt jwb, but skrng aku hanya mampu  berserah pada yg Nya.. aku dh lakukan pe yg termampu, dh berusaha utk study walaupun utk dua subject (padahal dpt hint utk salah satu subject tue..) hehehe.. tu yg rasa ringan skit... kalau x.. mmg bertambah senget la...

So, Tolak tepi sume tension.. jgn pk kn sgt tension, layankn jew la.... yakin pada diri sndiri... yg kte mampu buat walaupun sesusah mane... okay.. tue jew la...

Sekian :)