Sunday, December 11, 2011

Long Long Time... (lama nyer xupdate)

hey2... lama sgt aku xupdate blog ni kn.. naik berhabuk dh dashboard nie... sedeyh jew.. maklum la.. skrng nie dh waktu2 kritikal dh... jap jew sem 4 dh nk abis.. cpt sgt masa berlalu, tinggal dua minggu jew dh nk final. perggghhh.. cpt sungguh masa berlalu. okay, skrng ni aku tgh mengharungi minggu2 kritikal, minggu yg penuh ngan test n quiz yg sentiasa menanti, assignment, final project report n presentation yg bersusun.. urrrgghhh!!! sgt la stress. kadang2 aku berfikir, aku ibarat spt robot boleh wt keje yg byk dalam masa yg singkat.... (okay, aku mengarut jew tue).

cukup2 la cter psl bnda2 tue... okay, btw aku nk share something ngan korang nie.. di dalam kesibukan aku nie yg penuh dgn mcm2 bnda... smpt gaks la aku g jln kt The Curve Damansara.. nk tgk wayang... nk dipendekkan cerita... aku terjumpa dua org artis filem OMBAK RINDU.. iaitu.. Lisa Surihani and Maya Karin, i didn't expect yg akan dpt jmpa mereka hari tu... hahahaha.. mmg rezeki kn... seronok sudah... hehehe.. okay... korang tgk la pic yg aku upload ni...


Me with Lisa Surihani


Me with Maya Karin.

mmg la mula2 plan nk tgk Cter OMBAK RINDU tue.. disebabkan Lisa n Maya, kteorg sanggup tinggal baris  utk amek gmbr dgn dieorg.. xpe la.. maybe next time la kowt.. dpt la tgk PUSS IN BOOTS 3D... hehehe... okay la.. got to go, nk wt keje yg berlambak nie... :)

Sekian, daaaaa....