Tuesday, January 31, 2012

^_^

assalamualaikum dan hallo2 sume,

okay.. sekarang tgh cuti sem la.. so nothing to share sgt.. yela, aktiviti duk umah je sbb cuti sebulan. nk keje malas la coz cuti tak lama. so aku nk guna kn cuti ni sepenuhnyer sblm start semester baru.

pejam celik pejam celik, perrgghh.. tinggal setahun je lg aku study for Degree walaupun ade la member aku yg dh abis, bakal habis tp xpe. biar la dieorg habis dulu, aku leh teruskan perjuangan kt UiTM Puncak Alam tu lg. dalam ati mmg tak sabar nk menyarungkan lg jubah Konvokesyen tue.... teruja pulak.. hehehe.. btw pe2 pun.. perjuangan mesti diteruskan sehingga tamat. yeahhhhh..

hahahah.. tue jew la.. xde bnda nk cter sgt.. 
just merapu sbb xde idea.. heee.. daaa...

Wednesday, January 18, 2012

Happy Belated Besday

alhamdulillah... finally... habis juga final dan berakhir juga la semester 4 yg memenatkan ini tapi best... smlm aku baru habis je paper terakhir aku utk semester ini... lega sudah setelah lebih kurang 3 minggu berusaha, berhempas pulas memerah otak.. habis juga... cuti sem dh mula... hehehe.. okay, aku straight to the point jew la... korang tgk la title kt atas tue... hehehe...

kt post kali nie aku nk story pasal title tue la... okay.. mlm td member aku ade wt surprise party utk aku n member aku lily... yela.. kteorgnyer besday la... *belated besday sebenarnyer..* wink.. lily 15/11, aku lak 15/12.. kira dieorg celebrate sekali la.. perggghhh.. sonok kowt.. baru habis paper.. tetiba dieorg buat surprise party pulak dh... Thanx kt mastermind Joe coz telah arrange sume bnda nie.. dan tidak dilupakan geng2 surprise party wan, dila n nadiah... thanx korang... aku ingt bnda ni smpai bila2.. first time celebrate besday ngan kwn2.. walaupun agk lewat. tp xpe la.. aku hargai pe yg korang wt... heheheheheh........ pe2 pun thanx sekali lagi.... :)...

okay la.. aku xnk la cter byk2... heheh.. let see the picture.. heheheh...


ni la besday cake kteorg.. *Faris n Lily*
thanx joe.. sdp kek tue.. :)

ni aktiviti sepanjang surprise party tue berjalan:

ni la individu yg diraikan.. 
*that's me*. hehheh

mastermind si Joe n besday girl yg turut diraikan *Lily*

Nadiah, Dila yg turut bersubahat dgn Joe okay..
bersama yg diraikan *Lily* lagi.. heheh

dieorg lagi.. byk sgt gmbr ni...

okay.. ni la kami...
aku, Lily, Wan n Joe

ha... ni dier... Joe Hamdan n Hazwan Hamdan...
pndai kan korang berlakon.. pe2 pun thanx k... :)

ini lah KAMI... yeayyyyyyyyyyyyyy... heheh


Selepas surprise party pulak:

okay.. setelah sesi memotong kek bermula.. maka bermula la acara makan kek.. 
tgk,tinggal separuh kteorg kerjakan...


okay... sebenarnyer gmbr yg ade kt aku.. ade lagi gmbr tp xde kt aku.. maklum la. byk kamera digunakan malam tue.. 

pe2 pun thanx kt korang coz sudi buat surprise party ni.. I REALLY APPRECIATE THAT.... thanx guys... 
kenangan yg tidak dilupakan smpai bila2... :)