Monday, February 13, 2012

A.K.T.I.V.I.T.I

hahaha... kali ni aku nk cter psal aktiviti aku time cuti la, sebenarnyer aku time cuti nie ade bnda baru yg aku belajar.. iaitu menanam pokok la.. hahaha... (cm weird je bunyiknyer, nmpk sgt xpernah wt..) hahahaha.. sudah la.. yg penting aku try gaks nk wt.. hahaha...

biase la.. hari tue tgh duduk kt dpn umah ngan mak aku.. tetiba nenek angkat aku bg pokok bunga dier sbb pasu dier sudah pecah.. so she decide to give to us.. so kteorg decide nk amek.. nk tau pokok pe.. tgk pic kt bwh nie..


ini la pokok dier...

actually, pokok ni bila dh besar dan gemuk kte leh belah dier jd sedapatnyer, kalau makin besar pokok ni. makin banyak la kte dpt.. sbb pokok ni bila dh besarkn kena belah and pindahkn kt pasu lain sbb dier akn jd semak nnt kalau tak pindahkan.. hehehe.... sonok gaks wt bnda nie.. terisi gaks la masa lapang aku time cuti nie.. hahaha.. terbaikk kn... ade gaks la aktiviti nk wt.. tak la duk dpn tv, makan and tido jew... hahahaha... tp tue gaks la yg selalu aku wt.. so nk wt cmne.. dh name pun cuti kn.. relax la puas2.. ni sume aktiviti sampigan jew.. hehehe.... 

okay that's all.. 

daaaa... heheheh. :)