Sunday, March 4, 2012

New Semester begin.. Semester 5..

Assalamualaikum w.b.t,
okay.. aku baru je check in kt kolej Angsana di UiTM Kampus Puncak Alam... no bilik terpaksa la dirahsiakan.. hahaha.. *cheh.. xperlu la nk berahsia sgt la* pe yg aku merapu nie.. heheh... okay la.. cuti sem aku dh berakhir.. jap je cuti kali nie.. sebulan lebih je.. xpuas la cuti... tp xpe la.. aku kena laksanakan tanggugjawab aku yg ade lebih kurang setengah tahun je lagi atau dalam erti kata  lain.. tinggal satu sem je.. lps tue abis la kn belajar Degree.. Insyaallah... mudah-mudahan dipermudahkan segala urusan aku.. hehhe...

Alhamdulillah.. result aku semester 4 yg lalu agk memuaskan hati, usaha aku sepanjang sem 4 yg penuh dgn pelbagai dan dugaan.. rasa sgt berbaloi... pe2 pun thanx jugak kt my Mom.. yg selalu mendoakn utk kejayaan aku.. thanx ibu.. dan tidak dilupakan kepada kwn2 seperjuangan yg bekerjasama dgn aku sepanjang sem 4.. aku ingin mohon maaf kalau selalu menyakitkan ati korang... tanpa bantuan korang... susah jugak tue.. hehehe. hope sem ni boleh berjuang lg... hehehe.... kte akan berjuang bersama smpai ke penghujung study utk degree... :)

Semester 5... ehrmmm.. xtau la nk cter pe sbb kelas pun baru start esok, so just wait and see la... cmne laks sem 5 nie... xtau la cabaran pe pulak yg perlu dihadapi. insyaallah aku akan hadapi dengan tenang dan melatih diri ini utk mnjadi lebih sabar... org nk ckp pe.. biar la.. yg penting aku tau diri aku ni siapa.. dan aku kena la pndai jaga diri sendiri...

okay.. sampai sini je la aku merapu... hehehe..

sekian... :) daa...

Friday, March 2, 2012

NADA Feat RICKY - HAPPY (OST NADA CINTA)

okay, kali ni xde pe2 sgt nk cter.. just nk share lagu ni ngan korang... lagu ni dari OST Sinetron Nada Cinta.. btw, lagu ni best sgt. mmg happy pun bila dgr lagu ni.. enjoy sgt.. so korang enjoy la ye... hehehehe....



Kar’na kamu ku ingin happy happy
Kar’na kamu aku ada disini
Kar’na kamu ku ingin happy happy
Kar’na kamu hdup tak pernah sepi

Seperti embun di pagi hari kan selalu datang setiap pagi
Bila waktunya pun tiba untuk apa kau tunggu tunggu tunggu tunggu lagi

Jangan kau bilang diriku tak perduli
Jangan kau bilang diriku tak perhatian
Bila ku cinta ku katakan cinta
Bila ku sayang ku katakan sayang

Jangan kau bilang diriku tak perduli
Jangan kau bilang diriku tak perhatian
Bila kau cinta kau katakan cinta
Bila kau sayang tell me tell me tell me tell me that you love me
 

Read more: http://www.liriklagumuzika.com/2012/01/lirik-lagu-happy-randy-pangalila-feat.html#ixzz1nuev6Vuz