Friday, March 2, 2012

NADA Feat RICKY - HAPPY (OST NADA CINTA)

okay, kali ni xde pe2 sgt nk cter.. just nk share lagu ni ngan korang... lagu ni dari OST Sinetron Nada Cinta.. btw, lagu ni best sgt. mmg happy pun bila dgr lagu ni.. enjoy sgt.. so korang enjoy la ye... hehehehe....



Kar’na kamu ku ingin happy happy
Kar’na kamu aku ada disini
Kar’na kamu ku ingin happy happy
Kar’na kamu hdup tak pernah sepi

Seperti embun di pagi hari kan selalu datang setiap pagi
Bila waktunya pun tiba untuk apa kau tunggu tunggu tunggu tunggu lagi

Jangan kau bilang diriku tak perduli
Jangan kau bilang diriku tak perhatian
Bila ku cinta ku katakan cinta
Bila ku sayang ku katakan sayang

Jangan kau bilang diriku tak perduli
Jangan kau bilang diriku tak perhatian
Bila kau cinta kau katakan cinta
Bila kau sayang tell me tell me tell me tell me that you love me
 

Read more: http://www.liriklagumuzika.com/2012/01/lirik-lagu-happy-randy-pangalila-feat.html#ixzz1nuev6Vuz

No comments:

Post a Comment