Tuesday, August 14, 2012

Practical Life at PPDKL again

Assalamualaikum dan Salam Ramadhan Al-Mubarak semua...

okay la.. aku dh lama tak update blog ni, naik berhabuk dashboard aku nie.. maklum la kekangan masa dan kerja yg membuatkan aku terlalu busy.. kadang2 tak ada feel langsung nk update sebab tak tau nk cerita apa... 

kali ni ada la cerita, cuba tgk tajuk untuk entry kali nie... aku tgh menjalani Latihan Industri atau dikenali sebagai practical la... hahah... di PPDKL lagi la... hahahah... kelakar kn? *walaupun tak kelakar pun* hahah... macam tak ada tempat lain aku nk practical. bila practical je, tempat pertama yg terlintas di kepala mst la Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Langat... 

kenapa aku pilih PPDKL? 
sebab senang sikit coz aku pernah practical pada suatu ketika dahulu. so, aku balik ke sini utk practical degree pulak.. heheh.. yela, practical sebulan je.. tempat lain susah sikit nk terima budak practical sebulan ni, alhamdulillah aku diterima practical kat sini lagi... so sesi suai kenal tu tak perlu la nk lakukan lagi.. sebab orang yg sama, cuma ade la beberapa orang pegawai baru yg bertugas di sini. contohnya supervisor aku sendiri la, dia masih baru lagi bertugas kat sini... 

sibuk tak?
sibuk ke tak jgn ditnya la, sudah semestinya la sibuk kan.. ni pun curik2 masa sikit nk update blog ni sebab dh lame tak update. lagipun tgh tak ada keje sgt la skrng nie... hehehe... 

okay la, sampai sini je la aku cerita.. nnt kalau aku rajin, aku update lagi.. hehehe... :D