Saturday, October 5, 2013

PENGANGGUR!

Jangan ku dipandang hina kerna aku seorang penganggur.

WHAT?? PENGANGGUR!!, UNEMPLOYED...

cari, cari, cari, dan CARI LAGI!!!!!.

Usaha, Doa, Tawakal.

Sekian, terima kasih. FULLSTOP!!! HAHAHA...

Saturday, January 5, 2013

Bicara Sabtu

tick tick tick tick tick..!!~~~

masa terus bergerak dan berlalu dgn pantasnya. aku hanya mampu mengejar masa utk menghindari aku ditinggalkan oleh masa.. sekarang sudah tiba di tahun 2013.. aku masih berusaha utk menjadi yg terbaik dan org yg berguna.

ttteettt!!! cukup2 la merapu tu...

aku straight to the point je la.. okay, sekarang ni aku sedang melalui minggu final exam utk final semester aku as a student Bachelor Of Office System Management (Hons.). semester ni ada la semester yg tough dan sgt2 mencabar.. penat dan lelah sering membelenggu diri ini, tp aku tabahkan diri utk menghadapi semua ini.  semoga semua urusan dapat dipermudahkan. semua kenangan yg telah ku lalui bakal menjadi masa silam, semua org yg berada di sekeliling akan membuat haluan masing2.. tp aku akan sentiasa mengingati mereka walaupun mereka mungkin akan melupakan diri ini... tp tak apa la, itu adalah lumrah manusia...

segala kenangan akan menjadi tatapan hidup ini pada masa hadapan..

sekian..


korang la yg terbaik..